2011 m. vasario 15 d., antradienis

Skaitymo sausra

Paskutiniu metu visai nebeskaitau.. Nebeturiu nei laiko, nei noro kažkodėl yra.. Liūdnoka.
Pamenu, kaip anksčiau per mėnesį perskaitydavau nemažai knygų (be abejo, tas anksčiau būdavo, kai buvau gal aštuntoj klasėj - tada ir tos knygos nebūdavo tokios, kokias skaitau dabar). Na, bet vis tiek. Jausdavau didelį malonumą įsirašiusi dar vieną knygą į sąrašą ir nenustodavau skaityti. Kadangi tada dar gyvenau miestelyje, kur nei mokyklos, nei viešoji bibliotekos nebuvo labai turtingos, tai jau sunkiai berasdavau ką skaityti. Ir tas jausmas savotiškai mielas.
O dabar.. Geriausiais skaitiniais tapo konspektai ir vadovėliai. Nebaigta knyga taip ir guli ant spintelės krašto ir tiesiog prašosi būti suvalgoma. Norimų perskaityti knygų sąrašas vis ilgėja. Sakysit, kad nepakankamai stipriai noriu? Maždaug, jeigu norėčiau, tai ir skaityčiau. *ghyyy* Trys ne. Vos spėjam pasiruošti visokiems koliams, dar man papildomai choras užsikrauna.. Autobusuose arba džiaugiesi, kad turi laiko pailsėti, arba mokaisi.
Liūdna man, kad taip apleidau skaitymą. Tikrai liūdna. Tikiuosi, kad kada nors pasitaisys viskas. Nors, aišku, tai turbūt vadinama įžengimu į suaugusių gyvenimą.. :/

1 komentaras:

ežiukai rašė...

Manyčiau, kad viskas ilgainiui normalizuosis ;). Tiesiog išmoksi planuoti laiką ir atrasi laiko skaitymui.