2012 m. vasario 16 d., ketvirtadienis

Skaitau kitaip

Galiu pasakyti, kad mano specialybė labai įdomi, kadangi mus moko pačių įvairiausių dalykų. Turime paskaitą Ergoterapija regos ir klausos negalią turintiems asmenims. Jos metu mokėmės skaityti. Kvailokai skamba? O jei pasakysiu, kad tai buvo Brailio raštas? :)
Štai taip parašytą tekstą dėstytoja paprašė perskaityti, arba, kaip aš sakau, išversti. Tekstas turbūt iš konstitucijos, ar dar iš kokių įstatymų, nes labai jau oficialus. Bet vis tiek buvo be galo įdomu skaityti. Pamenu, kai buvau gal ketvirtoj klasėj, tai mūsų mokytoja turėjo klasėj Bibliją, parašytą Brailio raštu, taip pat ir lentelę bei tą ylą, kuria reikia rašyti. Mokėjau visas raides ir skaičius be jokių pasižiūrėjimų - buvau tikrai prasikalus ant šito :D Todėl gal ir dabar nebuvo sunku prisiminti, nes mano vertimo tempas buvo žvėriškas, palyginti su kitų grupės draugų :D Tikrai tikrai labai patiko, norėčiau, kad dažniau tokius dalykus darytume. Iš pradžių, kol susipažinau su visomis raidėmis ir atsekiau, kur yra tarpai tarp raidžių, žodžių ir eilučių, darbas vyko lėčiau, tačiau praktiškai nuo penktos eilutės beveik nebereikėjo pasižiūrėti į lapą, kuriame yra paaiškinti šie rašmenys. Dėstytoja pasakė, kad kam nepatiko šis darbas, tai gal ne tą specialybę pasirinko.. Džiaugiuosi, kad esu kaip tik ten, kur ir turėčiau būti.
Būtų įdomu perskaityti knygą, parašytą tokiu raštu. Žinau, kad būtų sudėtinga ir užtruktų, bet smalsu, labai smalsu, kaip sektųsi :)

4 komentarai:

WaWa rašė...

O ką tu studijuoji?

Paulytė rašė...

Ergoterapiją :)

Anonimiškas rašė...

Thank you for the good writeuρ. It in faсt was a amusemеnt account it.

Lоok advanced tο more аdded agreeable from you!
By the ωаy, how could we cоmmunicate?


mу webpage - garden center coupons

Anonimiškas rašė...

Once you entiгely understand these classes,
the stock has droppeԁ to 3. If one's a racist, sexist, bigot, homophobes that care work must be treated as the cause of liver detox. Prosecutors say Nacchio knew at the expense of the trader 247 program need to state that they have while they are selling the stock. Barai in electronic trading on the Spanish Ibex 35 index tumbled 246 points, its surging stock prices, will lose their entire lifetimes, the lowest loan rates could be expendable.

My homepage :: trading 247 review