2012 m. kovo 13 d., antradienis

Pirkiniai

Šiandien pagaliau (praėjus 2 mėnesiams) atsiėmiau savo Kauno kolegijos lyderių apdovanojimą. Jame buvo: kolegijos dėklas popieriams, raštas, flash'as su kolegijos atributika, saldainiukų dėžutė su kolegijos atributika ir, pats svarbiausias ir mieliausias dalykas, Pegaso dovanų kortelė, 30 Lt vertės! :)
Nieko nelaukdama, pasinaudojusi paskaitų nebuvimo proga, nukulniavau į knygyną ir įsigijau tokią knygą, apie kurią jau seniai svajojau.
Kol kas vaikų turėti tikrai nesiruošiu ir jų rengti mokyklai taip pat :D Bet ši knyga tobulai tinka mano profesijai! Čia yra tiek paprastų žaidimų, kurios mums kaip tik per paskaitas reikia galvoti ir neturint patirties labai sunku tai padaryti.. Pavyzdžiui, vaikas turi išvynioti į rutuliukus susuktą popierių, vaikas padeda galvą ant stalo ir klauso aplink sklindančių garsų, o paskui papasakoja, ką girdėjo. Ir pan. Žodžiu, tikiuosi, kad ši knyga bus labai naudinga tiek paskaitose, tiek dirbant savo darbą.
O kadangi iki viso čekio išnaudojimo pritrūko 2 Lt, tai dar du primokėjau ir nusipirkau tokį štai ženkliuką:
Fainas, ane? Blaškiausi tarp dviejų, tokio ir to, kurį nusipirkau. Ir visgi pasirinkau knyginį :) Pamaniau, kad geriau pabrėžti savo privalumą, o ne trūkumą :D Nes miego tai tikrai beveik visada noriu.

Komentarų nėra: