2013 m. birželio 20 d., ketvirtadienis

Skaitom jau trejus metus

Norėjau blogo gimtadienio proga padaryti kažką faino ir išskirtinio, bet kadangi nieko nesugalvojau, tai taip ir liko - paprastutis įrašas, skirtas paminėti trejų metų sukaktį. Tik pati asmeniškai paminėjau ją susikraudama pagalvių guolį lauke ir skaitydama 8)
Sugalvojau! Visgi šis įrašas yra išskirtinis, nes dar nė karto per trejus metus neminėjau savo blogo gimtadienio! Valio man, kad pavyko vis dėlto kažką tokio įdomaus sugalvoti :)))
Iš tikrųjų tai būčiau net nesugalvojusi patikrinti, kada gimė Skaitymo ypatumai. Bet pamačiau, kad kiti bloggeriai praeitą savaitę minėjo savo sukaktis (beje, irgi trejų metų), tai sumąsčiau patikrinti. Ir va! Birželio 20-oji yra ta diena, kai sugalvojau, kad nenoriu bendro filmų ir knygų blogo, kad noriu jų atskirai, nes kartais užsimanau parašyti apie knygas kažką tokio, kas nėra perskaityto kūrinio apžvalga. Ir labai myliu savo paprastus, baltus kaip knygos lapas Skaitymo ypatumus :)
Linkiu jiems sulaukti 33-ejų metų ir dar daugiau! 

4 komentarai:

Dovilė rašė...

Aš irgi pastebėjau, kad daug kas šį mėnesį trečiąjį gimtadienį švenčia ir tai yra smagu :) Tad ir tave sveikinu sulaukus tinklaraščio trejų metų gimtadienio ir linkiu perskaityti daug puikių knygų, apie kurias čia ir toliau rašytum :)

Vivija rašė...

Sveikinu su nuostabiu gimtadieniu :)Linkiu sėkmės skaitant knygas ir pildant blog'ą naujais įrašais :)

alyvinė rašė...

Aš tai pat prisidedu prie sveikinimų! Ir tikrai, visi tie praėję metai nenuėjo veltui. :) Tavo blogas džiugina, traukia akį ir visada skatina sugrįžti! :)

Paulytė rašė...

Ou, ačiū už sveikinimus, merginos :) Malonu girdėti :)