2014 m. sausio 19 d., sekmadienis

Įrašas knygų bloggeriams!


Sveiki sveiki rašytojai apie knygas! Šis įrašas skirtas būtent jums!
Kažkada mano FB puslapyje netyčia užgimė tokia idėja, kad knygų mugės metu būtų įdomu susitikti su žmogeliais, rašančiais tinklaraščius apie knygas. Ir pamenu, kad ta idėja netgi susilaukė pritarimo ir susidomėjimo! Tai štai, artėjant knygų mylėtojų šventei prisiminiau, kad taip buvo nutikę ir sumąsčiau priminti kitiems.. :)
Tad ar būtų pritariančių? :) Manau, kad į knygų mugę vis tiek dauguma jūsų atvyksite, tai gal pavyktų susiorganizuoti? Siūlyčiau 22 dieną, šeštadienį, nes ir pati tik tą dieną galėčiau, o ir kitiems gal patogu būtų. Palikit savo minteles komentaruose ir žiūrėsim, ką daryti toliau :)

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Prisidedu prie šios puikios minties, kad būtų labai įdomu ir smalsu susitikti, bei susipažinti su blogeriais, man tinka 22 diena :)

Kristina rašė...

kodėl ne. tik man gal patogiau susitikti pirmą mugės dieną :) bet prisiderinsiu.

Dovilė rašė...

Aš dar nenusprendusi, ar šiemet ten lankysiuosi, bet jei visgi nuspręsčiau mugės naudai (dar laiko yra), tai, manau, tikrai prisidėčiau :))

Aš skaitau rašė...

Aš labai norėčiau, bet jaučiu, kad nepavyks. Pagal visus planus, mugės metu dar būsiu Norvegijoj :( Bet jeigu kas pasikeis, tai būtinai prisijungsiu.