2010 m. lapkričio 25 d., ketvirtadienis

Knygynai

Kiekvienas, manau, turime mėgstamus knygynus. Tokius, kuriuose būtų šilta ir jauku, ir kaskart malonu užsukti. Aš šiame įraše išskirsiu keturis man įsimintiniausius.

Pirmasis - Vagos knygynas. Tiesą sakant, tai jis man mažiausiai patinka.. Gal ir kvaila, tačiau nesijaučiu ten taip gerai, kaip kituose knygynuose. Ir knygų ne toks pasirinkimas, kokio kartais norisi.. Kad ir neperki, bet visada turiu stiprų norą užeiti į knygyną ir vėpsoti į visas tas knygas :) O kai jų per mažai.. Nu velni ;D Ir dar nuolaidų nelabai ten būna, bent jau aš nesu aptikusi tokių, kurios man patiktų.

Nežinote, kokio knygyno čia logotipas? Susipažinkite - Kauno centrinis knygynas :) Kaip jau ir visiems turėtų būti suprantama, kad jis yra tik Kaune, vienintelis ir nepakartojamas. Kiek save pamenu, tiek jis yra toje pačioje Laisvės vietoje. Ir apskritai, jis yra tiek, kiek aš jau turbūt ir neatsimenu. Pamenu, kai gyvenom Kaune, tai su mama vaikščiodamos Laisvės alėja kartais į jį užsukdavom. Ir dabar, kai einu per Laisvę, jei tik turiu laisvo laiko, būtinai užsuku ir pačiupinu vienas ar kitas knygas :) Primena vaikystę :)

Dar visai neseniai man Pegaso knygynas nepatikdavo. Nebūdavo man ten jauku ir pakankamai šilta, net nenorėdavau į jį užeiti (kas mane pažįstantiems turėtų būti baisiai keista, kadangi šiaip jau pro knygynus sunkiai praeinu). Nepamenu, kada nuomonė pasikeitė. Dabar ten visai nieko ;D Galbūt todėl, kad ten būna daug didelių nuolaidų, ir gana dažnai. Ir beveik visos mano pirktos knygos yra būtent iš šio knygyno :)



Ir taip, mano pats mėgstamiausias ir mylimiausias iš visų - Baltų lankų knygynas. Va ten tai man visada jauku. Labai patinka ta atmosfera, kuri ten sukurta, aplinka (dar nemačiau tokio BLK, kuriame būtų netvarka ir pan.) ir visa kita. O jau knygų galybė! Savo knygynų rojumi galėčiau pavadinti Kauno Akropolyje esantį diiiidelį BLK. Kai pirmą kartą ten apsilankiau, tai ne juokais žandikaulis atvipo.. Negalėjau iš jo išeiti nežinau kiek laiko. Reikėtų, manau, kada nors turint laisvo laiko vėl pavarvinti seilę į visas tas knygas. Be to, tame knygyne lentynas darė mano tetis ;DD

2 komentarai:

ežiukai rašė...

Man irgi patinka "Baltos lankos", ypač per išpardavimus ;). Kaip ir "Pegasas". Apskritai stengiuosi pirkti tik per išpardavimus. Na, dar perku knygas internetu. Netoli "Akropolio" Kaune yra knygynas "Rotas" - ten labai pigios knygos, todėl siūlau užsukti.

Anonimiškas rašė...

Arе some great things, you shοulԁ ԁrink somethіng Ӏ wasn't thinking about some of the common dose for a raspberry ketones review must mention that they undertake. Usually, it is your diet.

Feel free to surf to my web site: buy raspberry ketones